esmaspäev, 27. märts 2017

Meie klass liitub üleriigilise TERE-liikumisega, hakkame TERE-INIMESTEKS!

Ütle tere ! 

Eesti Kultuuri Koda käivitab üleriigilise liikumise „Ütle tere !“, mis loodab, et aasta pärast, kui Eestil 100.sünnipäev, ütlevad eestlased  üksteisele rõõmsalt tere ja on kaasinimeste suhtes hoolivamad. 

Eestlaste mõtetes valitseb ideede küllus, mida kõike oleks vaja teha, et oleksime eluga Eestis rahul. Tegeleme globaalsete probleemidega, märkamata pisiasju, millest suured asjad alguse saavad. Tere-liikumise eesmärk on panna mõtlema ühiskonda ja igat üksikisikut hingehariduse ja kultuursuse tähtsusest elus. Peaksime Eesti elus muutusi soovides alustama kõik iseendast, millised on meie endi mõtted, kuidas elame, kuidas käitume. 

Sotsiaalteadlased väidavad, et riigialamate rõõmus meel aitab kaasa kogu ühiskonna heaolule ning toob märgatavat edenemist ka majandustegevuses. Väikerahvana, kus kõik tunnevad kõiki, on meil suur võimalus üksteist toetada, üksteisesse lugupidavalt suhtuda ning omavahel viisakalt suhelda. Alustame kõige lihtsamast -“tere“ ütlemisest

Tegelikult on meil praegugi palju Tere-inimesi ja nemad võiksidki olla nakatajad, kelle kaudu „tere“ rahva hulgas levima hakkaks. „Eeskuju on nakkav !“ Tere-liikumise algatajad on kavandanud väikese TERE märgi, mida iga huviline saab kandma hakata, kuulutades end Tere-inimeseks

Korraldajatel on hea meel, et ühinesime. Neil on veel üks soovitus: lapsed hakkaksid vanemaid teretama, tänama jne, õpetama ka vanemaid olema viisakad ;)  Nii saamegi varsti rinda märgid  ja oleme jätkuvalt viisakam klass koolis :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar